13 Şubat 2016 Cumartesi

BAHTİYAR-2

Bahtiyar (Kerem Atabeyoğlu) mail atmış bana "Ortak Dostumuz Bahtiyar" subject'iyle...okumuş "Bahtiyar" yazımı ve pek çok güzel şey yazmış. Maili buraya alıntılardım ama bana özel yazılmış neticede, aşikare etmek olmaz.

Bir insan bu kadar mı mutlu olur? O kadar mutlu oldum, o kadar mutluyum. Sağ olsun, var olsun. 

4 yorum:

  1. Söz verdiğim üzre diziyi izlemeye başladım. İlk bölüm bitti ve nasıl şimdiye kadar bir yerlerden duymadım yakalamadim diye kendime şaşırdım. Yüzlerce şey söyleyebilirim ve de ilk bölümüyle ilgili sadece. Her karakter ayrı bir konu ama senin Bahtiyar hassasiyetini bildiğim için mi bilmiyorum ama ben de en çok Bahtiyari sevdim ve de Asiyeyi. Bahtiyar hem bu kadar güçlü hem bu kadar etkiliyken durum ve konum olarak nasıl bu kadar zayıf ve de etkisiz bide gerçek hakikaten:) Olmayan sevgiliye şiir yazan eko var mesela hani uzaklara dalıp kendi yok şiiri var kızın, bu kız niye yok be diyisi:) Asiyeye azraille sözleşmesini uzatan yaşlı başlı teyzeden başında duvagi olan geline kadar ve hatta az biraz yollu kıvamında üç dört koca eskiten aklı bi karış havada kadinina kadar herkes akıl veriyor dert ediniyor bekarligini. Yalnız Asiye ne sağlam karakter hayran kaldım. Kolay bir baskı değil bunlar. Ve sevgi var. Onu bekletene karşı da muazzam bir sevgi bence. Abisi Bahtiyara ayrı bir sevgi. Bahtiyarin radyoyu alıp yarısı dinleyerek uzaklaştığı an ekoyla konuşup diyo ya "bebek bu ya nasıl sevilmez böyle bi adam. Asiyenin abisi diye mi bu kadar seviyorum acaba yoksa böyle diye mi:)" Kuponu kaptiracaklar diye de stres yaptım neyseki ilk bölüm güzel bitti:) iyi sabahlar ya da iyi uykular:) Sultan makami önerisi için de sonsuz teşekkürler (yazmasam olmazdı:))

    YanıtlaSil
  2. Az önce uyandım.
    Güne dair ilk işim yüzümü yıkamaksa ikinci işim mutlu olmak oldu. Yorumunu okudum çünkü :) Sırıtıyorum şu an :)
    Yahu ne iyi etmişim de yazmışım ben şu yazıyı.
    Bir de kıskandım seni, hiç izlemediğin ama izleyeceğin 25 Sultan Makamı dizisi var çünkü, çok şanslısın çook :))
    Günaydın :)

    YanıtlaSil
  3. Kaç yıldır izle izle diyip duruyosun. ahanda başladım. görelim mevla neyler. neyler ise güzel eyler.

    YanıtlaSil
  4. amenna ve saddakna amin ecmain allah'ın dediği olur.

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

ÇOK GÜZELSİN GİTME DUR NOKTASI

Şahsi tarihimizin tekerrür ede ede gözümüze sokmaya çalıştığı toplamda sadece tek bir şey vardır belki de: O aslında öyle değil. Taz...